Alıntı:
|
gravity tarafından gönderilen mesaj:
Evet o sahneden sonra filmin sonlarına doğru 4 samurayı birden kestikten sonra "nasıl yaptım len ben bunu" diye düşünmesi de hoş bir ayrıntıydı. 1,5 yıl aikido çalıştım (gerçi aikido için 1,5 yılın pek bir anlamı yok ) ama şu olgunluğun yüzde birine bile bir türlü ulaşamadım.
Yetenek meselesi tabi Tom (Sam) Amca 
|
Vay be @gravity, bu kadar olur. Tam bu forumda savaş/savunma sanatlarında anlayan kimse yokmu derken mesajın geldi.
Daha önce Kill Bill eleştirilerimde ukalalık yapmak istemediğim için pek üzerinde durmak istemedim ama 1992 yılından beri , Ai ki do , Kungu , Tai Chi Chuan ve boks çalışıyorum + sopa + kılıç vb. ve birçok kişi bunları dövüşmek için değil, bir balet gibi sanat ve mükemmellik dugusu için çalıştığımı, asla kavga etmediğimi bilmez, gözlüklü tipimle ve şimdilerde aldığım kilo ilo farkedilmem. :=)
Ama açıkçası herkese tavsiye ediyorum. Beden enerjiniz ve kararlılığınız inanılmaz farkediyor. Sanki vücudunuzu keşfediyorsunuz , yenmenin yenilmenin ötesinde bir güzellik bu özellikle Aikido gibi barış amaçlı sanatlar için