View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 07.04.2004   #13 (permalink)
ssonmez

ssonmez's Avatar

Yer: Şehr-i İstanbul - Kıtaların Busesi
Görsel: 104
Re: Turkticaret ve online alışveriş ?!!

Arkadaşlar, Osmanlı zamanında aydınlar uçmuş, kendini yetiştirmişken halk cahildi.
Şimdi durumu düzeltmek için bu kadar çaba harcamamıza karşın, internet gibi olaylarda orta yaş ve yukarı kesim hala bizim kadar serbest değil.

Alışveriş sitesini bırakın, günlük hayatlarında ellerinin altında milyarlarca site olduğunun farkında değiller. İnsanın merak edebileceği satın almak istediği herşey neredeyse var.
Ama köyden şehire gelen bir insan gibi kaybolma korkusu belli sitelere kilitliyor insanı.
Büyük alışveriş merkezlerinde herşeyin en iyisi mi var? Çoğu zaman hayır , ama çeşit var.
Bir sitede atıyorum 20,000 sanal mağaza varsa insanlar oraya gidiyor.
Hele hele bunların 10 bini hosting müşterisi ise zaten kendi mağazasını açmak için giriyor. Satıcıların kalabalığı oluyor bu. Ama güzel bir olay bence .

Çünkü bir zamanların 1 cente muhtaç Türkiyesi nasıl yurtdışından gelen teknolojiye , fabrikalara, yatırımcılara muhtaçsa bugün sayısı çok az olan internet alışverişini alabildiğine ekleme yapmak gerekiyor.

Firmaların kalitesi, hizmeti ise tartışılır. Türkticaret.net le çalıştığımda genelde birde telefonla onay gerekebiliyor. Herzaman olmasa da . Çünkü işi sağlama almak istiyorlar anlıyorum ancak bunun neden böyle olduğunu aramızda tartışmak yerine firmadan öğrenmek daha sağlıklı ve mantıklı olur diye düşünüyorum.
ssonmez şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin