View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 08.04.2004   #78 (permalink)
ScottJr

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?

zoque.forum ilk haliyle 1999 yılıydı sanırım 40-45 kişilik bir grubu barındıran, müzik ve genel sanat konulu bir forumdu hatırladığım kadarıyla. sonradan sevgili Lemi(www.luna.ch)'nin sitesinde çalışan bir kullanıcı grubu Photoshop forumu buraya entegre edilerek genişlemeye başladı, ilk moderatörleri arasında da Lemi, aftermath, biker, iris(zoque(cihangir canbaz) un kiz arkadasi) ve ben bulunuverdik.

Benim tanışmam Lemi'nin Photoshop forumu için moderatör arayışının benim mailimdeki mesajına "süper derim" yanıtından sonra burası ve bu grupla başladı. geleneksel hale gelmeden önce ilk zoque toplantısını gerçekleştirdik (toplantiya hazirlik | ve sonrasi ) 2000 yılında, euro plaza hotelinde net'te güç birliği başlığı altında. Organizasyon başarısızlıklarım ta o zamana dayanır

sonraları nargile + çay bahane zoque/bildirgeç zirveleri geldi malum dumanaltı havalarımız

bazen sanki o 2000li yılları, toplam 150 kişilik grup içindeki daha samimi ve gayriresmi diyalogu özler gibi oluyorum, malum hiç bir şeyin eskisi kadar tadı yok

referanslar : (bağlama çekip de forum virüsü yayılan kullanıcılar): stalker, soul, serkan, jarusalem

» Monofactor -Journal | Showcase | » DevArt Gallery

Mesaj ScottJr tarafından 08.04.2004 (19:33) yeniden düzenlendi..
ScottJr şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin