Konu Başlığı: kurtlar vadisi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.04.2004   #21 (permalink)
enemy

enemy's Avatar

Yer: Horlanda
Re: kurtlar vadisi

forum'un belirli basli yerlerinde, ailece TRT harici, Turk kanallarini izlemedigimizi belirtmistim. Canak anteni, Turk kanallarina takilmayip, gereksiz yapitlari izlemekten, zevkli bir sekilde alikoyuyoruz kendimizi. PreviewTV, Discovery, Animal Planet gibi kanallari, bunun yaninda; rtl(1,2,3,4,5), yorin, sbs gibi bulundugumuz memleketin kanallarini izleyerek, dilimizi dahada gelistiriyoruz. Bunun yaninda da, abartisiz, sade ve durust (biraz, devlet yanlisi olsada) TRT.

HopStar, BilmemnereninYildizi, TeleVole, MankenKeyfi, Maraton, Dekatlon, Bizim Tribun, Sizin Stadyum, 3. Devre, 4. Periyod, Berivan, Kimse Duymasin, Efeler, Krallar, Padisahlar, Agalar gibi, turlu ufuruk sit-comlari,19.30 Magazin Haberleri, Cagla Sikel'in kiminle nerede goruldugu gibi onemli hadiseleri halka gostermeyi ilke edinmis basyapitlari izlememeyi ilke edindigim icin, ayrica kendimle gurur duyuyorum.

Fakat, hicbirsey izlemiyor olsam bile, persembeleri Kurtlar Vadisi, Pazar aksamlari TRT1(TRTINT) Spor Studyosu programlarini, hicbir suret ile kacirmiyorum.

--- -- -

Spor programlarindaki it dalaslarini, basimiza tac edilen mankenleri, b.ku cikarilan sit-comlari, 19.30 Magazin haberlerini, agalari, pasalari, efeleri izleyecegime, cekim teknikleri iyi olmayan, oyunculari iyi performans sergileyemeyen, mafyayi takdire sayan bir mertebe gibi gosteren, kanin govdeyi goturdugu Kurtlar Vadisi'ni izlerim daha iyi.

Entellektuel'im diye gecinip, kumandasinda magazin kanallarinin kayitli oldugu dugmelerin boyalarini zaplayarak coktan silmis olan insanlardan olup, "Aaaa, Kurtlar Vadisi'mi? Iggrencsin Tanguccc..." diyecegime, Kurtlar Vadisi'ni izlerim, daha iyi...

Seviyorum ve kacirmadan izliyorum acikcasi