Konu Başlığı: kurtlar vadisi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 10.04.2004   #29 (permalink)
dirtyrider

dirtyrider's Avatar

Yer: istanbul
Re: kurtlar vadisi

Alıntı:
Dd_LynCh tarafından gönderilen mesaj:
@dirtyrider: Bir çok konuda haklısın ama hiç izlemediğin bir dizi hakkında yorum yapmanın mantığı nedir allah aşkına?? Şöyledir, böyledir diyeceğine 1 kere izleseydin ne olduğunu anlardın. Yok asla izlemem diyorsan, o zaman yorum yapma. Kıro da olsalar -ki en hiç öyle olduklarını düşünmüyorum- ortada bir emek var ve bence en azından saygı duymak gerekir. Kimse kimseye bu diziyi zorla seğrettirmiyor.
Evet haklısın üstad zorla kimse seyrettiremez. Dikkat edersen izleyen ve izlemeyen arkadaşların yorumu sorulmuş.Ben de izlemeyen biri olarak yorumumu yaptım. Ancak birçok izleyenden farklı olarak dizinin eleştirilerini,senaryosuna kaynak teşkil eden olayları yeterince takip etmekteyim.Zaten sorunun sahibi de bunu düşünerek, izlemeyenlere de yorum hakkı sunmuş.
Bu kıro lafını zaten sevmemiştim ama burda arkadaş kullanmış kelimeyi ve devam ettirdim anlaşıldığını düşünerek...Sözkonsu kıroluk; olayın mantığındadır yoksa hiçbir şahısla alıp veremediğim birşey yok.
Emek-Değer teorisini de yeterince yakından 9 yıl kadar okuduğum için bu yorumunuzu demagojik buluyorum.
Teşekkürler