Alıntı:
|
pixage tarafından gönderilen mesaj:
Yakın dostum Coach foruma aktif üyeydi, bir gün onunla öylesine bir uğradım, bir dahada çıkamadım.
Allah çıkartmasın diyorum 
|
Alıntı:
|
Coach sayesinde ilk tanışmam yıl 2000 idi o zamanlar siteye verdiğim mail serverinin değişmesi nedeniyle yeniden üyelik işlemlerine başladım.coach ise artık görünmüyor.ee çocuk ders çalışıyodur herhalde.burdan benim mesajımı okursa aramıza geri çağırıyorum tekrar.
|
Vayy bee! Bu günleride mi görcektikk? cengizcetin Zoque'da oynuyor... adama zamanında dedikk.. "gel.. gel.. gel.." diye ama dinletemedik. Şimdi burda çıktı karşımızaaa...
arkım pixage'i zaten biliozzz... çıkmazzzz... çıkması için zoque'nun kapanması lazımm.. (töbee.. ne diomm. çarpılcam şimdi..... )
bu aradaa ne dersi yahu..! ders çalışan yok..! projelerden kafa kaldıramıyoruz..
----
ben nasıl tanıştım?
2000 (-2001) yılında siteye zırt pırt girip çıkıyordumm.. kendi sitesine zoque'nun bağlantısını koyan bir vatandaşın
web sitesi sayesinde girmiştim.. (çok özür; siteyi hatırlamıyorum. çünkü her alakalı sitede zaten linki vardı) ama bi türlü üye olma şansına erişememiştim.. 2001'de ki üyelik ile başım göğe ermişti..
herkeze bol bol başarılar.. yakında görüşmek üzere..