Konu Başlığı: Webtasarım işi arıyorum
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 12.07.2004   #28 (permalink)
Exploit

Exploit's Avatar

Yer: İSTANBUL
Re: Webtasarım işi arıyorum

Sen kalk kobiye yıllık geliri kadar fiyat çek akıllıca mı ? soruyorum akıllıca mı ?
Şimdi bizim çalışma yapımız önemli değil..Ben ne yaptığımda önemli değil..Benim misyonum önemli..
Insanlara internetin ne olduğu,ne için site yapılması gerektiği,nasıl kullanılması gerektiği gibi şeyleri anlatıyoruz seminer veriyoruz..öyle oturduğumuz yerden ukalaca formu post atarak değil..Sanayi sitelerine gidip insalara neyin nasıl olacaığını değil..Burası Türkiye..canım usa değil..

Gün gelecek sende benim seminerime katılacaksın..inşallah ama o zaman ben kalk birşey demeyiceğim..Böyle düşük fiyat çeken cocuklar varsa yada iş yapan insanlar onları eğitin..Neyin nasıl olması gerkiği hakkında..Biz bunu zaten yapıyoruz..Bana ve bu forumu açan çocuğa ukalık yapar bir yere varınmıyor..

Beni geç..yazmıyacaktım ama duramadım..Ben eğitim diyorum,yazılım diyorum,ortaklık diyorum ,Bilgi paylaşamı diyorum sen karalama,kişiyi hedef alma,birisini ezerek üste çıkma,kişilerin aldığı eğitimi ve konumu ezmeye çalışma vs gibi bütün forum kurallarını çiğniyorsun bende buradan açık açık şikayet ediyorum eğer bu forum adam gibi yönetiliyorsa herkesin hakkı korunsun..İftira atmak ile olmuyor..

Açıkca yönetemler yada iş geliştirme tartışılabilir ama kim ne olursa olsun
Alıntı:
Ancak, @exploit'in mesajlarindan sonrada acikca goruluyor ki, universite okumak, muhendis olmakta zihniyete tesir etmiyor/edemiyor maalesef.
aşağıdaki şey yazılamaz
Exploit şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin