Konu Başlığı: Canon FiyatlarI sorunlarI
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 12.08.2004   #1 (permalink)
demon

Canon FiyatlarI sorunlarI

Selamlar,

Buces bbs de baslattIgImIz kampanyayI buradada baslatmak istiyorum.Ilgilenen arkadaslar olucaktIr diye dusundum.Notu aynen yazIyorum

$imdi gecmi$ notlardan hatIrlarsInIz, Canon'un turkiye'de niye bu kadar kazIk oldugunu sormu$tum Canon distributoru erkayalar'a. bana da terbiyesiz demi$lerdi. neyse Canon-europe'a da sordum. onlarIn zorlamasIyla erkayalar'dan beni aradIlar.ama verdikleri sebepler cok anlamsIzdI.telefon konu$masInI kelime kelime veremem burda ama $unlarI soolediler:biz almanya fiyatlarInI (amerika diil katiyyen) baz alIp ortalama %10 fark koyuyoruz dediler. powershot a75 almanya'da 279, burda 367 euro,bu nasI %10 dedim. ortalama %10, bazI urunu almanya'dan ucuza satIyoruz dediler. hangisi dedim. konuyu degi$tirdiler.

turkiye'de almanya'daki kadar cok satIlmIyo, o yuzden pahalI dediler. estonya'da niye ucuz o zaman dedim. estonya ile kar$Ila$tIrIlmaz dediler. niye dedim. konuyu degi$tirdiler.

Canon'un bize verdigi fiyatlara gore bizim satI$ fiyatlarImIz normal dediler. o zaman Canon sizi kazIklIyo, internetten alIn siz de benim gibi dedim.

neyse baktIm konu$ma bi yere gitmicek, kapattIm telefonu. ve $u sayfayI yaptIm:

http://www.geocities.com/canonprices/

sayfada Canon-europe'dan gidilen Canon'un resmi distributorlerinin verdigi fiyatlar var. her ulke yok, cunku sadece listedeki ulkelerdeki distributorler web'e fiyatlarI koymu$. neyse o fiyatlara bakIn, ba$ka acIklama gerekmez. sayfanIn 6nda da Canon'a mail atmanIz icin linkler verdim. hatta u$engec arkada$lar icin mailleri de oturup yazdIm. 4 mail ornegi var istediginizi secin, ya da kendiniz yazIn.Canon-europe'a ve erkayalar'a gidecek gonderdiginiz mailler.

hatta sayfayI ba$ka arkada$larInIza da gosterirseniz sevinirim.
  Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin