Arkadaşlar bu konuda bende bir kaç şey söylemek istiyorum
bende W&G kursunu bitirdim fakat kursagitmeden önce
Photoshop,Freehand,
flash ,
flash Action
script ,
Dreamweaver konusunda orta düzeyde bilgimvardı özellikle
Photoshop ve Freehand konusunda çok başarılıydım yaklaşık 1,5 sene boyunca Paxar firmasında M&S,Puma ,Mothercare,Tommy ... ekiketlerinin tasrımbaskıöncesi ve sonrasında görev aldım bende başlarken acaba bana ne vere bilir diye baya düşündüm ve başladım
Gittiğime pişman değilim kesinlikle çok iyi oldu veben bilgeadamdaki elime geçen bilgi fırsatını sonuna kadar kullandım hocalar benden illallah etti(ağlamayana emzik yok) ama sevdilerde asıl
sorun şurda arkadaşlar insanlar bu kursu muhabese kursu yada sadece izleyerek öğrene bilcekleri bir kurs zannediyor uğraşmadan hiç birşeyolmuyor 12 kişilik sınıfta kurs sonuna gerçekten katılan 2 yada 3 kişi kalıyor ben bunlardan biriydim bu seneki broşürlerde benimde tasarımlarım var . Bu sertifikalarda elbetteki işine yarı yacaktır fakat yapmışolduğun çalışmalarla bunu desteklemelisin .
cevap1: Bu kursa gitmeden almak için fazlasıyla piyasanın içinde olmalısın en azından prof. olarak 2 yıl çalışmalısın bu sertifikalar sahip türkiyede 5 kişi var bende sene girmeyi düşünüyorum sınav bilge adamda özelsınav odasında yapılıyor sınavücretide sanırım 300 $ enson
cevap 2: Bu konuda bir bilgim yok fakat bilgide fazlasıyla yeteneksiz tanıdıklarım var.
cevap3: Bu sertifiklar sadece Katılımcı sertifikası yurt dışında fazlaca etkisi olabileceğini zannetmem ama + sağlayacaktır
cevap 4:Ben kursuma giderim paşa paşada oturur kasarım diyosan evet yok hoca anlatsın ben dinlerim yaparız biara diye bir tutumda olucaksan boşuna para verme ayrıca 4 milyarçok diyosun özel hocadan haberinyok anlaşılan
bu arada artık 200
Mac lerde 200pc lerde eğitim veriyor bence çok daha iyi piyasaa daha fazla deneyimli öğrenci yetiştirmekte
Photoshop ve Freehand bilen
Mac Oparotorleri bile fena maaş almıyorlar bu arada
kadıkoy şubesinde olursan görüşürüz