Konu Başlığı: Bir ASP kodlama işi var.
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 23.09.2004   #3 (permalink)
sihirliel

Yer: İstanbul
Re: Bir ASP kodlama işi var.

Oxigen rumuzlu arkadaşım, öncelikle Merhaba diyeyim.

Sıkıntını anlayabiliyorum, zira bizde senin gibi aynı problemlerle karşılaşıyoruz. Anladığım kadarıyla senin muhatabın Cengiz xxx. Ben, kodlama işleminin sağlıklı olabilmesi için öncelikle kodlamayı yapan ilk ele ulaşmak istedim. Bu sebeple iş sahibinden tasarımı yapan arkadaşın irtibat bilgilerini aldım ve kendisiyle görüştüm. Kendisine "Kodlamayı yapan arkadaşa ulaşmamız gerektiğini ve işi onun yapmasının daha kolay ve hızlı kılacağını" söyledim. Cengiz Bey "O arkadaş benim şu an görüşmediğim bir akrabamın arkadaşı, o sebeple ulaşmam zor, hem Belçika'ya gitti" dedi. Bende bunun üzerine Zoque forum'a ilanı bıraktım.

Buradaki ifadelerin, insanlarda "Aman ha, sakın yapmayın, paranızı alamazsınız" gibi bir intiba uyandırabilir. Senin finans olarak muhatabın Cengiz xxx'dır ve bunun işveren ile (sihirlisepetler.com) alakalı olmadığını belirtmeni umardım.

Tekliflere hala açığım. Ayrıca bana gelen tekliflerdeki fiyat uçurumunu görünce sizlerin bir "anlaşma/uzlaşma noktasında" toplanmanız ve belli standartlar oluşturmanız gerektiğini düşündüm bir kez daha.

Sevgi ve muhabbetle.
sihirliel şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin