View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 24.10.2004   #2 (permalink)
oxigen

oxigen's Avatar

Yer: istanbul, eskişehir
Re: şimdi de DotSter 25'er .info domain'i bedavaya dağıtıyor...

selam ,daha önceki bedava domain furyasına yetişemdim, ama bu sefer epey bi domain kapatcam sanırım

ama aldığım bikaç domaini burada sizlerle paylaşmak istiyorum, eğer aşağıdaki domainlere uygun projeleri olanlar varsa bu domainleri seve seve paylaşabilirim.

howtoasp

howtosql

sqlhowto

asphowto

xmlhowto

howtoxp

pchaber

ayrıca gmail ile ilgili kafamda bir proje var. aslında ferruh mavituna da aynı işlem yapılıyor ama farklı bir sitede daha geniş yapılabilir diye düşünüyorum. Aşağıdaki domainleri kullanarak bir gmail davetiye paylaşım sitesi hazırlamayı düşünüyorum. ama açıkca söylemek gerekirse çok fazla uğraşamam. eğer gönüllüler varsa, buyursunlar domainler

gmail-invite

gmail-invitation

bu arada DOTSTER 'in dediğine göre domainler üzerindeki değişiklikler 2005 'den önce yapılmayabilirmiş haberiniz olsun.

Alıntı:
Ayrıca bir numara vs olduğunu sanmıyorum; ICANN destekli şirketlerin böyle kampanyalar yapmaya hakkı var sonuçta ve bağlı oldukları kurallar çerçevesinde de domainjacking yapamazlar
bende cgencer 'e katılıyorum. 1 seneden sonra ücretini vererek bedava almış olduğunuz domaini kullanmaya devam edebilirsiniz.