View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 15.12.2004   #9 (permalink)
kutlay

Yer: Kartal, İstanbul
Re: Cep telefonu fotorafları galerisi - Resimms.com

Bunu bir blog servisi olarak algılayabilir miyiz - Ben destek sitesine ekledim, Güncellenince Görüntülenecek.
(Not: bazı yöneticiler spam sayıp mesajlarımı sildiği için RSS & blog Destek Sitesinin adresini vermiyorum - ilgilenenler Google'dan arayıp bulabilir)
Sitenin yöneticisinden ricam;
a. eğer blog'lar hakkında bilgisi varsa, sitesinin bir Mobil blog veya Foto-blog sayılıp sayılamayacağını bana söylemesi.
b. blog'lar hakkında bilgisi yoksa, yeteri miktarda bilgi edinmesi, Servisini geliştirebilmesine fikren katkıda bulunabileceğinden, blog'lar hakkında fikir edinmesi.
c. Destek sitesinin sol menüsünde bir Foto-blog'lar diye bölüm var, bir de Mobil-blog'lar diye bölüm var. Ben ikisinin de üstüne "Yerli:" diye bir bölüm oluşturarak ekledim. (Bu gece güncelleyince yarından itibaren görüntülenecek.)
d. Sitenin sahiplerine sorum, Bizim siteyi yararlı bulup bulmadıklarıdır. Yararlı buluyorlarsa bir yardım sayfasında veya uygun bir bölümünde bizim sitemizden bahsedebilirler mi? (Burada amacım, link alayım da ne olursa olsun değil, Bu tür servislere katkıda bulunabilmek)
* inanyus'un ve varsa ilgili diğer kişilerin cevaplarını bekliyorum...
kutlay şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin