Sanırım az çok karar verdim nasıl birşey almam konusunda. bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler. özellikle centrino işlemcilerin daha pahalı ve gittikçe yaygınlaşan işlemci olması nedeniyle performansı daha yüksek olduğunu zannediyordum. Ama Equilibrium, senin dediğine göre centrino işlemcilerin asıl özelliğinin batarya tüketim konusunda iddialı olduğunu anlıyorum. Benim için performans tabiki önemli ama ikincil hatta üçüncül öneme sahip. ortalamanın üzerinde olması gerekir ama benim asıl istediğim mobilite ve evdeki PC'nin âtıl kalmaması. İşyerinde
Mac ve PC var zaten, bilgisayarları zorlayan işleri bunlarda yapıyorum. Evde de abime ait bir PC var. kendime ait PC evde seyrek kullanılacağına onu bir notebook'a ceviriyim diyorum. alacağım
bilgisayar'a da az çok karar verdim gibi. siz ne dersiniz bilmiyorum ama öğretmen olan abime milli eğitim'in öğretmenlere kampanya ile vereceği Toshiba bilgisayarlardan aldırmayı düşünüyorum. centrino 1.6 işlemci toshiba marka
bilgisayar ve eğer anlaşma tamamlanırsa büyük ihtimalle 860 $ gibi bir meblağa vereceklermiş bu makineleri. her halde bu makine (ram'de ve birkaç parçada takviye ile) işimi görür diye düşünüyorum.