Alıntı:
|
nothingrows tarafından gönderilen mesaj:
En iyisi en kararlı anında daha önceden kestirdiğin bir dükkana girip istediğin modeli duraksamadan almak ve koşarak uzaklaşmak. Yoksa olacağı yok yani... 
|
Aslında en kestirme yol bu ama senin gibi ben de 2-3 aydır araştırma aşamasını bir türlü geçemiyorum dediğin nedenlerden ötürü. Bazen alacağım şeyleri bu kadar titiz araştırıp, internetten soruşturup aldığım zaman bile pişman olduğum durumlar oluyor. ondan senin yukarıda dediğin şeyi bir türlü yapmaya cesaret edemiyorum. Ama olsun, Allah'tan şu
internet denen meret var da burası gibi forumlarda insanlar tecrübelerini paylaşıyor. Aldığı şeyi istediği gibi çıkmayınca dumur olmaktan kurtuluyor insan. Eskiden alacağın şeyi kullanmış, "fiziki" olarak temas halinde olduğun kimse yoksa işin şansa kalırdı. ki genelde olmazdı da. artık her aldığım şeyi önce muhakkak internetten soruyorum veya almışsam aldığım şey hakkındaki müsbet-menfi görüşlerimi forumlarda belirtmeye çalışıyorum. işte bu sayede, buradaki arkadaşlar sağolsun, ikilemlerden -üçlem, beşlem vs'lerden- kurtuldum ve az çok alacağım şeye karar vermeye başladım gibi (yukarıda belirttiğim toshiba). bakalım hayırlısı..