View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 13.05.2005   #1 (permalink)
cizales

Yer: Istanbul
Freelance bazında işveren arıyorum

Merhaba,

freelance iş yaptığım 3 şirketten 1 tanesi geçenlerde kapandı. Diğer 2 şirketteki bana iş gönderen arkadaşlar da önümüzdeki dönemde askere gidiyorlar. Bu yüzden freelance bazında bana iş vermek isteyebilecek ajanslara hitaben bu yazıyı yazıyorum.

Uzun yıllardır tasarım işindeyim. Bu süre içinde 2 adet new media ajansında yönetici olarak, ve diğer işyerlerimde de art director olarak çalıştım. Türkiye'nin en büyük şirketlerine hem tasarımcı/yönetici olarak, hem de bir takım üyesi olarak hizmet verdim. Zaman zaman yabancı şirketlere de iş yaptım. Sayısız yurt dışı ve yurt içi ödüle ilaveten, 6 adet de Altın Örümcek kazandım. Bunlardan 3 tanesi direkt olarak tasarım ile ilgili bana ait ödüller, kalanlar ise yönettiğim ekibimle birlikte aldığımız kategori bazlı ödüllerdir.

dijital ortamda ve matbaa ortamında tasarlamadığım şey kalmadı denebilir. Bu konularda alınmış sertifikalarım da mevcuttur.

dijital ortamda tasarımlarıma örnekler verirsek:
kurumsal web siteleri, sanal mağazalar, internet şubeleri, portaller, intranetler, program arayüzleri, b2b arayüzleri, reklam bannerlari, döküman template'leri, multimedia cdler, newsletter'lar, animasyonlar, prezantasyonlar, kataloglar, bilindik open-source yazılımlara theme'ler vs.vs.

Yazılım dilleri olarak, client-sided dillerle ilgileniyorum. Bunlar içinde en popüler olanları actionscript, xhtml, CSS, sonra da JavaScript, dhtml, HTML vs. geliyor. Sertifikalarımdan bazıları bu diller üzerine alınmış yeterlilik sertifikalarıdır.

Matbaa ortamında tasarımlarıma örnekler verirsek:
Logolar, broşürler, dosyalar, klasörler, promosyonel malzemeler, şapkalar, t-shirtler, fuar standları, billboardlar, cd tasarımları, kartvizitler, sertifikalar, davetiyeler, packageler, mouse padler, posterler vs.vs.

Bir süre yurt dışında yaşadım. İngilizcem oldukça iyidir.

Hafta içi akşamları ve hafta sonu gün boyunca freelance işler için müsaitim.
Daha detaylı bilgi almak ve çalışmalarımdan örnekler görmek isteyen kurumlardan mesaj veya e-mail bekliyorum.

Teşekkürler.
cizales şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin