Demek istediğim tam da gorgpix'in yazdıkları ile ilgili,orada diyor ki
Alıntı:
|
Ayrıca üyelikten çıkılsa bile spam programlarına eklenen bir maili kurtarmanın da yolu yoktur.
|
.
Spam
programıyla ne kastettiğini bilmiyorum, kimsenin adresini ileride çıkılamayacak bir yere eklemedim, eklemem de.Ama yazdığından da anlaşıldığı kadarıyla ciddi bir korku oluşmuş gorgpix'de.
Kimseye Spam konusunda ders vermek istemem ama bu spam denen meretin özü şudur:
Israrlı gelir,çıktığınızı zannedersiniz ama bu çıkışlar bir tuzaktır sizi başka listelere kaydırılar, sürekli
server değiştirirler (çünkü isimleri devamlı karalisteye alınır),büyük oranda ticarilerdir,yanıltıcı konu başlığı kullanırlar, genelde Trace kodları içerirler(e-posta adresinin aktif olup olmadığını kontrol için), çok yoğun gönderilirler.Ve ne yazık ki bunlardan kurtulma şansı da yok denecek kadar azdır.
Durum bu.
Ben bu taraftan bakınca gönderdiğim e-postaları bir teklif olarak değerlendiriyorum.Üstelik kibar bir teklif,Bir kere hayır cevabı alınca ısrar etmeyecek bir teklif. Bu konuda diyeceğim bu kadar.
Zaten rahat batıp da böyle bir
web sitesi hazırlayan kaç kişiyiz diyeceğim ama dilim varmıyor.İçtenlikle söylüyorum Oky'e gelen "bülten" bana gelmiş olsaydı, benim aklıma ilk gelen "nedir bu spam hemen arkadaşları uyarmalıyım" değil "allah allah neden böyle birşey yapmışlar ki" diyerek merak etmek olurdu.Ama bu tabi ki benim kişisel bakışım, sonuçta yine de açıklamak için bir fırsat doğdu diye de seviniyorum.
Herkese sevgiler