View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 20.05.2005   #15 (permalink)
Bounce

Bounce's Avatar

Yer: ankara
Görsel: 2
Re: Yıldız Savaşları - Bölüm III : Sith'in İntikamı

Alıntı:
ZuLuuuuuu tarafından gönderilen mesaj:
Olur mu ya Darth Sidious karanlık tarafın gücü ile Mace'i normalde alır evirir çevirir paket yapıp Jedi Temple'a yollardı, ilk mesajımda tersini söylemiş olsam da ben de bilerek yenildiğine inanmaya başladım.
abi yapma n'olursun. Mace Windhu o... Yoda'nın bi gömlek altı herif. Evrenin en iyi kılıcı diyoruz, lütfen yani. Tamam belki Sidious Anakin'i daha çok etkilemek için biraz ezik numarası yapmış olabilir, ama nasıl ki Sidious Yoda'yı alamazsa, Windu'yu da tek başına alamaz. Jedi'lar da ezik değil ki canım. Adam koskoca master.

Alıntı:
ZuLuuuuuu tarafından gönderilen mesaj:
Bounce, dark side I sense in you, Palpatine gibi konuşmuşsun. Bu maalesef yanlış bir bakış açısı. EU'yu bilmesem de kötü Sith'lerin 2-3 kişiden ve hatta 40-50 kişiden falan oluştuğunu sanmıyorum. Sith'leri iyi insanlar gibi göstermeyelim lütfen.
Zuluuuuuu, you don't know the power of the dark side . Benim yukarda demek istediğim şey; Darkside [eşitdeğildir] Sith. Yani tamam sith dediğin darkside'da olabilir ama darkside apayrı birşey. Yani Sith'e bağlı olmadan darkjedi diye de bir şey var mesela.

Ayrıca sanki sithlerin hepsini çocuk katili olarak görmek de yanlış diyorum ben. Evli barklı bir dolu sith var Eu'da.
sithlerin hepsini böyle aşağılık olarak görmek sithlerin hepsini ışın kılıcı kullanıyor sanmak oluyor. Anlatabildim mi?