Konu Başlığı: Kişisel Site Adresleriniz...
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 03.06.2005   #1 (permalink)
MASTER

Yer: ISTANBUL
Kişisel Site Adresleriniz...

Arkadaşlar Zoque forum'cuların Kişisel Sitelerinin adreslerini bu konu başlığı altında herkesin kendisinin yazmasının iyi olacağını düşünüyorum.
Derli toplu olur herkesin kişisel sitesinin adresini aramak için postlarının altına tek tek bakmak vs.. zor..
Benimkiside yakında yayında olacak yazarım buraya..
Sizde kendi sitelerinizin adreslerini yazarmısınız?
Birde henüz sadece adresi almış olanlar yakında başlayacaklar önce adresi yazıp ardından henüz yayında olmadığını söyleyebilirler..
-----
Arkadaşlar bu başlığı açtım maksadım millete iş çıkartayım değildi lazım olmasa bu başlığı neden açalım.
Passion: memberlist var diyorsun iyi güzelde ben şu an aktif olan web sitelerinden bahsediyorum.
memberlistte bütün üyelerin listesi var 2000 üye varsa bunların 50 tanesinin sitesi aktif ve şu an kullanılır durumdadır.Tek tek tıklayarak aktif olanlarımı arayalım?
Sayfalar halinde zaten tek tek sayfalarda web sayfası olanları ara sonrada hepsine tıklayıp aktif olanı bulması var..Bu başlık altında aktif olanların toplanması mantıklı değil mi?
Alıntı:
dreammania tarafından gönderilen mesaj:
bkz; imza sahasi.
Bu cümleyi yazana kadar adresini ekleyebilirdin.imzaya bakmayı biz bilmiyormuyuz yukarıdada yazmışım benim postu okumadan başlığa bakıptamı yazdın bilmiyorum.Sen imzaya bakın diye yazmışsın ben birşey göremiyorum bir diğeride imzaları göremiyor..
--------
Kısacası sitesi aktif olan ve mantıklı bulan yazsın adresini istemeyende milletle dalga geçer gibi saçmalamasın..

Mesaj MASTER tarafından 06.06.2005 (11:15) yeniden düzenlendi..
MASTER şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin