Alıntı:
|
mehmet tarafından gönderilen mesaj:
Konu disi ama Cemshid'in " web Makaleleri" linkine tiklamaktan gina geldi bana. Yaz artik be Cemshid yaz artik.
dipnot: Bu arada yanlizca sitelere degil, kisilerede odul vermek (ya da sirt sivazlamak) lazim. Ornegin Sunipek, erisebilirligin ve web standartlarinin onemini kavrayan bir kisi ve calismalari beni cok mutlu ediyor. Cemshid'de cok farkli degil. CSS konusunda bence Turkiye'de en iyi teknik bilgiye sahip tasarimcilardan biri.
|
çok teşekkürler,
tam birşey ekleyeceğim, bir süpriz yapıyorsun, içerik planlamamı yeniden yapmam gerekiyor

tamamen teknik yazacağım, Altı Üstü'yle kardeş kardeş geçiniriz gibi geliyor bu durumda,..
Uzun aradan sonra, iş hayatına dönünce, biraz balansım şaştı lakin çoğu yazı hazır, tek eksiğim yorum formunu düzenlemek (2 aydır düzenleyeceğim yalnız

)
ps: henüz 1 aydır önde gelen bir
web ajansında çalışıyorum, yakın zaman içerisinde, Türkiye'nin önde gelen firmalarının en azından(!) XHTML&
CSS ve mümkün mertebe erişilebilir sitelerini duyurmaya başlarız, çalıştığım yer konuyla çok ilgili ve
web standartlarının önemini kavrayan patronlarımız var.
ps2: körler-sağırlardan demek istediğim buydu benimde bu arada, 3 kişi-5 kişi 10 kişi olduğumuz sürece yarışmanın pek anlamı yok ki? onun yerine ilgi duyduğumuz konuları söylemekten bıkmamalı (bkz: sahip), konuyla ilgilenen kişi sayısının artmasını beklemeli/sağlamalıyız..