@ wanadoo`ya katılıyorum. sonuçta bir kazanç varsa bunun da kullanıcıya ya da müşteriye bir dönüşü olmalı. mynet`te açıkçası ben bunu göremiyorum. Zamanında Tnn.net`te bu durumdaydı. Daha sonra gittikçe düşüşe geçti. Mynet`te bundan bir süre sonra aynı durumu yaşayacaktır.
Aslında elini cebine atsa, bi yerlerde hayır gecesi düzenlese, bağış yapsa belki durum düzelir
Günümüzde yüksek kazanç sağlayan firmalar nedense yatırım peşinde koşarken asıl yatırım yapılacak olan müşteriyi unutuyorlar.
Microsoft bunu daha organiza bir şekilde yapıyor. Tabir doğru ise sağ gösterip sol sallıyor.
Google`da bu şekilde. Yahoo bunu yakın bir zamanda kavradı. Kullanıcıya basit ama ilginç noktalardan saldırıp asıl amaçlarından ziyade cezbedici bir kaç hamle ile görüntüyü çok farklı boyutlara taşıyabiliyorlar. Ülkemizde buna örnek olarak superonline ve mynet var bildiğim kadarıyla. Superonline hedefini profesyonel amaçlara yönelik geliştiriyor ve bu doğrultuda çalışıyor. Bireysel kullanıcı potansiyeli fazla olan mynet ise ikisini bir idare etme çabasında ama adımlarını yanlış atıyor. Bu nedenle zamanında başka markaların da başına gelen mynet`in de başına gelecektir.
Microsoft durumu en kolay idare edenlerden.
Google ise yaşının gençliğine rağmen bu adımları gayet başarılı atıyor ve yakın gelecekte
Microsoft`u da alt edecektir.