Alıntı:
|
Vincenzo tarafından gönderilen mesaj:
Bende fazla bilmediğim için soruyorum.
Şimdi 6 siteyi 550YTL ye yapacak arkadaş siteleri profesyonelce yapacaktır belki hatta 10Milyara profesyonel bir şirketin yapacağı kadar iyi de yapabilir. Bu fiyatı veren şahıs(lar)ı tanıyormusunuz?
Bu kadar ucuza yapmasının sebebi de referans olsun vs. diye olabilir.
Ayrıca direk hırsız muamelesi yapılması da çok yanlış, elinde önceden satın aldığı templateler vardır belki, ucuza yapıyor diye ne olduğunu bilmeden böyle hırsız damgası vurmak ta yanlış.
Ben holding'in yerinde olsam işi yapacak şirket ya da şahısların referanslarına bakar en iyi ve ucuz olana yaptırırdım.
Rekabet iyi bir şey, bir tasarımcı gibi düşünemiyor olabilirim yanlış düşünüyorsam düzeltirseniz sevinirim.
|
Kendin söylemişsin "satın aldığı" diye. Satın almak yapmak değildir. Var olanı kopyalamaktır. Başkasının yaptığını kullanmaktır. Tasarımcı esinlenir, fikir alır, değerlendirir. Hazır birşeyi kullanmayı reddeder.
+
6 siteyi 550 milyona profesyonelce referans için yapıyosa piyasada çok yerler onu. qwerty'nin malı deniz, yemeyen domuz olayına döner. Piyasada herkes yaptığının hakkını almak zorunda. Ben referans istiyorum diye ucuza yapabilirim, ama bu benim belli bir kıstasın da altına ineceğimi göstermez.
+
En iyi olan ile ucuz olan çoook nadiren yakınlaşır, o da kısa bir süre sonra. İyi olduğunu farkeder farketmez piyasaya ayak uydurur.
_ _
adoxus.net _ _ bir gün en az 35 saat olmalı!!!