View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 02.08.2005   #7 (permalink)
flasher

flasher's Avatar

Yer: Ankara
Re: Cep telefonu için en iyi yazılımlar

@SiNYoL ADSL'e geçiş sürecinde GPRS üclendirmesinin çok makul ve mantıklı olması sebebiyle Sony Ericcsson'un T200 ve T310 modellerini kullanmıştım. Daha sonra P800 ve P900 modellerini de görerek inceleme fırsatım oldu. Belki şiddetle karşı çıkılacak bir düşünce ama Sony Ericcson telefon kullanılabilirliği konusunda çok gerilerde bir marka. Bahsettiğin modelini incelemedim ancak Siemens dersen o zaman eywallah derdim.

Şu an kullandığım Nokia 6600 zaten yeterince büyük ve ağır olduğu için 3230 bana o kadar da farklı gelmeyecek. MP3'ü de zaten telefonların hiçbirinde normal kalitesinde ve ses düzeyinde dinleyemediğim için i-river almıştım.

Neden bu kadar Symbian hastalığım var? Açıklayayım:

i-) Control Freak : Telefonumun ekranından [aynen pc'de göründüğü gibi ve istediğin ölçekte] desktop'ımı görebiliyor ve yönetebiliyorum. bilgisayarımda birinin MSN'de online olmasından tutun da yatağımda dinlenirken winamp'ta çalan şarkıyı değiştirmeye kadar her şey kontrol altında.

ii-) SMS Tray : Bluetooth üzerinden telefonun klaavyesine hiç dokunmadan bütün mesajlarımı alıp / gönderebiliyor ve hatta SMS & telefon rehberini yedekleyebiliyorum.

iii-) Call Recorder : Gelen / Aranan bütün görüşmeleri dosya adı görüşme yapılan kişi / tarih / saat şeklinde olmak üzere iki farklı ses formatında kayıt edebiliyorum.

iv-) Answering Machine : Herhangi bir operatöre ücret ödemeden kendi sesimle bir karşılama mesajı bırakıp telefonuma lokal bir telesekreter [tıpkı sabit hat telefonlardaki gibi] oluşturabiliyorum.

v-) Black List : Aramasını istemediğim insanlar beni aradıklarında otomatik olarak ulaşılamıyor mesajı veya meşgul tonu gönderebiliyorum.

vi-) Agile Messenger : Mobile olarak MSN, ICQ, Yahoo ve AOL messengerlarda online olabiliyorum.

vii-) Raed M : Internette çokça bulabileceğimiz e-book'ları okuyabiliyorum.

Sürer gider bu liste.. Ancak ben sadece bunları kullanıyorum, daha bir sürü pozitif yönüyle kesinlikle Symbian derim ben.
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone"
flasher & eiNsteiN
flasher şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin