View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 03.08.2005   #1 (permalink)
hizir

Yer: istanbul
google ın ziyaretçi sayısına etkisi

SİZ HİÇ ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİNİZDEN GOOGLE VASITASIYLA GELENLERİ ÇIKARSANIZ NE KALACAĞINI DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

ben bunu düşünmedim epeydir yaşıyorum çok berbat bir şey..

google la bir ara sürtüşmemiz olmuştu benim webdeyim.net i indekslemekten vazgeçmişti, ben önce keyword olayını mı abarttım acaba diye keyword vs meta taglarıyla oynayıp siteyi sadeleştirmeye çalıştım, baktım, bir kaç ayda bir google bir günlüğüne siteyi indeksleyip beni sevindirik hale getirdikten sonra ertesi gün tekrar sorgu sonuçlarından siliyor,
bir ara hasta etti beni yahoo da ilk sırada çıkarken google da listelenmemek baya bi sıkıcı oluyor, indekslendiği günlerde ziyaretçi sayısı 4-5 kat artıyordu,
en son tahminim sanırım benim eski futbolcu domainlerinin tamamını webdeyim.net e yönlendirmiş olmamdan dolayı kıllandırdık google ı dedim ama en son futbolcu domainimi de siteye yönlendirmekten vazgeçip yalakalık olsun diye google a yönlendirdikten takriben 4-5 ay sonra :P dün google sitemi tekrar indeksledi ve bugün ikinci gün olmasına rağmen hala silmedi, üstelik bugün pagerankı 0 dan 4'e çıkardı,
son üç günün ziyaretçi sayısı oran olarak 1 birim / 6 birim / 8 birim şeklinde katlanarak gidiyor,
hizir şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin