View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.08.2005   #4 (permalink)
bérk

bérk's Avatar

Yer: Istanbul
Re: javascript/css dinamik tarih değiştirici

Alıntı:
Berkcim cok eski tarihlerde fena sacmaliyor, ve de ben tam olarak ne ise yarayabilecegini anlamadim, ve de tarihi ileri bir aralikta secememem bilerek mi yapilmis bir tercih.
ileriki bir tarihin seçilememesi tamamen uğraş meselesi. scriptin o yönü ile uğraşmadım. tabiiki istenilise yapılabilir. ancak ufak bir soru yoneltmek istiyorum. mesela ileriki bir tarih için arayüzü nasıl tasarlamalıyım? örneğin hep sabit olan ve bugünü gösteren kutunun üzerine basılıp sürüklenince mi değişiklik olmalı? veya nasıl?

fena satpıtma konusunda: ASP.net hatasını (Geçerli değerler 1 ile 9999 (dahil) arasındadır...) diyorsan eğer onun farkındayım. vakit darlığından uğraş(a)madım. ancak scriptin gordugun bir saçmalaması vb. varsa lütfen belirtirsen sevinirim.

Alıntı:
walla bende tam olarak anlayamadım açıkçası...
script kısaca tarih aralığı seçim işlemlerinizi illaki bir takvim vb. üzerinden değil de daha -şahsen bence fonksiyonel- bir şekilde yapmanızı sağlıyor. örnek bir uygulaması mesela bir müşterinin seçili tarih aralığında yaptığı işlemleri gosteren bir uygulama, veyahut eğer ki saatler için modifiye edilirse ilgili seçilen saatlerde yapılan işlemleri gsteren bir uygulama vb. olabilir. tamamen hayalgücü. ben ise bunu tamamen deneyim amaçlı yaptım.