Proje için gerekli olan ek özellikler proje programlaması kapsamında değerlendirilir düşüncesindeyim. Ben de genel içerikli bir sözleşme kullanıyorum ancak eklettiğim bir kısım var. İlk olarak teklif ile proje hakkında bilgi veriyorum sonra bu teklif kabul edildiğinde ki teklifte proje ile ilgili ayrıntıklar genel olarak sunuluyor, sözleşmede ekte bulunan teklif örneği üstünde mütabık kalındığından yapılacak olan proje özellikleri açıkça beyan edilmiştir. şeklinde. Teklifte ise projede kullanılacak olan özellikler gerekli ölçüde değiştiklikler projeyi yapan tarafından uygun görüldüğünde değiştirilebilir ibaresi de var.
Yani üyelik bölümünde ben temel olacakları belirtiyorum. Daha sonraki değişiklikler, eklemeler ve kaldırmalar tarafıma ait oluyor. Bana sen şunu neden eklemedin deme hakkı teklifle birlikte sınırlanıyor. Mesela üyelik bölümünde ben ad, soyad, eposta, telefon, adres... diye temel olanları belirtiyorum. Ancak daha sonra diyelim ki sitede güvenlik önemli ya da çalıştığım firma için başka detaylar da gerekli. Bunları da ben kendimce firma hakkında edindiğim bilgilere göre ekleyebilirim. Zaten firma teklif üzerinde size gerekli olanları söyleyecektir. Yani her hangi bir
sorun çıkma olasılığı kalmıyor.