View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 13.09.2005   #2 (permalink)
manhem

manhem's Avatar

Yer: İstanbul
Re: Proje Yönetimi hakkındaki fikirleriniz?

Soruna cevap olamayabilir bu yazdığım ama zamanında enfes bir kaynak tavsiye etmişim şu şekilde:

Alıntı:
Ashley Friedlein, bu kitabında bir web projesinin planlanmasından taslağına, tasarımımından içeriğine, sorun çözümünden bakımına kadar nasıl yönetileceğini tüm detaylarıyla ortaya koyuyor. Üstelik sıkmadan ve akılda kalıcı şekilde. Aslında kendisini yeni kitabı Maintaining and Evolving Successful Commercial Web Sites ile tanıdım ama okumaya bunun -bir bakıma web Project Management serisinin- bir önceki kitabı olan Delivering Successful Commercial Sites ile başlamanın daha uygun olacağını düşündüm. İyiki öyle yapmışım.
Aslında kitap ile ilgili anlatacak çok şey var ama uzatmak da istemiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim: kitap, başarılı web ve e-iş uygulamaları yapmak, yönetmek veya böyle bir ekipte yer almak isteyenlere çok şey katacak. Gözüm yolda, serinin ikinci kitabını bekliyorum.
Aradan geçen zaman içinde ikinci kitap elime ulaştı ve okudum. O da başarılıydı. Konuya ilgi duyanlara tavsiye ederim.
manhem şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin