Konu Başlığı: ZOQUE group izmir zirvesi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.01.2001   #34 (permalink)
aftermath

aftermath's Avatar

Yer: İzmir, TR
dark 'a

Bir kisinin ismini kullanarak misal zoque, bir zirve ya da bulusma, tanisma yapacaksan once tabiki ondan izin almalisin. Dark Zirvesi, HedeOnline Zirvesi yapabilirsin kimseden izin almaksizin...
Bulusma noktasi katilacak kisiler tarafindan ortak belirlenir, ben $urdayim sizde gelin gibi bir cagri pek tabi hezimetle sonuclanabilir.
Bizim "Zoque Zirvesi" adiyla yola ciktigimiz olay ortak belirlenmis bir sehirde, yilda sadece bir kereye mahsus yapilacak buyuk kapsamli bir organizasyon. Bizler kalkip gelecegiz sehirlerimizden, Zoque ve Lemi Abi gelecek bulunduklari ulkelerden ve bulusulacak. Her yil bir defaya mahsus...
Bunun disindaki bulusmalari da engellemek istemedik simdiye kadar ama "niye gelmiyorsunuz", "o kadar ugrastim emek verdim bir kisi bile gelmedi" seklindeki feryat figanlara da ho$ bulmadigimizi soylemekte yarar var saniyorum.

Not: Cihangir Izmir Zirvesi dediginiz olay ile ilgilenmem icin benden ozel olarak rica etmisti. Ancak katilimin az olacagini gordugum icin ve isim nedeniyle benim dahi katilamayacagimi bildigim icin 3-4 kisi de olsa bulusmak isteyenleri engellemek istemedim, bu bizim zirvemiz degildir demek istemedim bunu da ayrica bilginize sunarim.