bilgisayarım C ve D olarak bölünmüştür.
C'de Sistem ve
program dosyaları bulunur.
D'de arşivlenmek üzere geçici belgeler bulunur. Bunlar klasörler olarak: BELGELER, MP3, 1869 (
video içeriği), GECICI (bu klasörde arşivlenmek üzere
program dosyaları bulunur), RESIM (bu klasörde arşivlenmek üzere görsel ögeler bulunur)
BELGELER klasörü içerisinde fotoğraf çalışmalarım, yazılarım, fotoğraf albümlerim (tektek kimle çekildiğim, yer, tarih yazılmıştır), oyun kayıtlarım, messenger kayıtlarım ve
mail kayıtlarım bulunur.
Alıntı:
|
HDD'ımdaki bütün MP3 dosyalarının ID3 v1 ve v2 taglarını düzenlemek gibi psikopatça bir işe soyunmuş ve bu konuda (Bu işi gerçekleştirmek üzere yazılmış olan MP3 Collector sayesinde) önemli bir oranda da başarılı olmuştum. Gelgelelim artık inanılmaz derecede zamanımı almaya başladığını düşünerek bu konuda kendi kendimi terapiye tabi tuttum ve vazgeçtim.
|
MP3 klasörü içerisinde ID olayına çok takıldım ve kafayı yicem lütfen bana takmamam konusunda terapi uygulayın.
Yedekleme işlemine gelince notebook diski aldım herşeyi ona atıyom. Daha önce dvd'e yazıyodum ama ne bu bi dünya dvd dedim böyle bi çözüm buldum. Yalnız doğru mu yaptım hala kafam takık.
Alıntı:
|
Çünkü doldur sonrakine aktar diye gidiyor. Öyle ki NASA bile nasibini almış Ay'a gidişle ilgili pek çok bilgi artık yokmuş.
|
ben olsam böyle bilgileri 30 tane hdd'e ayrı ayrı yüklerdim öyle saklardım. nasıl olsa bi hdd'e askeri ücretin yarı parasını vermiyorlar hoş! sakız alır gibi 30 hdd alıp bu işi halledebilirlerdi... Sanki kendi yedekleme sorunumu çözmüşüm gibi NASA'ya el attım