Visual Studio 2005 Professional'ı kurmaya çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
Alıntı:
|
error 1335. The cabinet file '_2694_ssce20.msm' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package.
|
Bu farklı dosyalar için de vermişti daha önce. Denedikçe dosya adı değişiyor sanki. Diğer gösterdiği dosyalar DVD'de vardı. Ama var olduğu halde bu hatayı veriyordu. Bu dosya DVD'de yok. Ama konuyu biraz araştırınca zaten DVD'de böyle bir dosya olması gerekmiyormuş. Anladığım kadarıyla açtığı bir cab dosyasının içinden çıkıyormuş bu. DVD'yi tümden Harddiske kopyalayıp kurmayı denedim o da fayda vermedi.
Daha önce Beta 2'yi birkaç kez kurup kullandım. Tam sürümü yüklemek gerektiğinde Beta'yı kaldırmam gerekti. Kaldırdım, ama tam sürümü kuramayınca tekrar Beta 2'yi kurayım dedim. Aynı hatayı Beta 2 de verdi. Birkaç denemede bu hatayı atlatıp Beta 2'yi kurdum. Ama kurulumdan sonra da düzgün çalışmadı. Proje oluşturmaya çalışırken hata verip kapanıyordu. Velhasıl demek istediğim problem DVD'de falan değil buradan anladığım üzere. Bilgisayardaki birşeyler bunu engelliyor ama ne olabilir çözemedim bir türlü...
İşletim sistemim Windows XP Pro SP2 . Bu problemi çözmenin bir yolunu bilen var mı?