Konu Başlığı: Galeri Kullanimi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.03.2006   #9 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: Galeri Kullanimi

Alıntı:
cumhurkorkut tarafından gönderilen mesaj:
onaylama işi uzun sürüyor
su an galeri sadece burada katilim gösterenlerin, kendi calismalarini yer verdikleri bir platform. bu yüzden 3. kisiler ait calismalara yer vermiyoruz. bunun bir diger sebebi ise telif haklarindan dogabilecek problemlerle ugrasmak istemememiz.

o yüzden windows evi isimli imaj, "İlginç bir resim. Ben internetten buldum." aciklamasi ile desteklenen ve yanlis bir bölümde sunulmak istenen imaj onaylanmadi. yoksa haftaici ve calisma saatleri icinde gönderilen imajlar kisa sürede onaylaniyor.

bunun haricinde ilk mesajimda "Önümüzdeki günlerde sistemin kullanimi ile ilgili daha detayli bir mesaj gönderecegim." diye belirtmisim. galeride internet Explorer kaynakli yasadigimiz problemden dolayi, bu mesajin arada kaynadigini farkediyorum. zaman bulabilirsem bu haftasonu bununla ilgili bir aciklama eklemeye calisacagim. galerini amaci, kullanicilardan beklentilerimiz tam olarak belirtilmezse, benzer mesajlar devamli gelecek. ayrica artik galerinin test yayinina son vermemizin zamani da geldi.