Alıntı:
|
wanadoo tarafından gönderilen mesaj:
madem ms'a hayır o zaman office programını da kullanmayın bakalım ne oluyor o da ms programı değil mi ?
|
Evet kullanmayalım MS Office
programını gerekde yok zaten. Buyrun
OpenOffice'e. Ben şahsen OpenOffice kullanıyorum ve çokda memnunum. Birçoğunuz da eminim memnun kalacaktır.
Alıntı:
|
wanadoo tarafından gönderilen mesaj:
kendi adımıza konuşursak daha uygun olur.genelleme yapmayalım lütfen.tamam ms hantal yeniliklere uyum sağlamakta çok çok gerilerde kaldı ama hala ve hala dünyanın en büyük yazılım firmasıdır.ki doğal olarak siz benden daha iyi biliyorsunuzdur yapılan yazılımlarda milyonlarca satır koddan bahsediyoruz o kadar kusur bırakın da kadı kızında da olsun değil mi ? ve bu kodlarda dışarıya verilmediği için sorun çıktığı zaman kurum içinde de (prestij ve güven) sorun(u) teşkil ediyor.
|
Burada ben Fatih Ünal'a katılıyorum. Gözleminde gayet haklı. MS'in tekelci politikaları yüzünden sırf
Firefox değil diğer tarayıcıların bile varlığından bihaber birçok temel kullanıcı. Eğer zamanında
internet Explorer'ı sistemlerinde yerleştirmeseydiler kullanıcılar araştırdığında en iyi tarayıcıyı göreceklerdi. Bu Opera olur,
Firefox olur o kullanıcıya kalmış ama sağolsun MS bunuda engelledi.
Sonuçda Wanadoo, senin MS tanımını biraz daha geliştirmek istiyorum: MS = hantal, yeniliklere uyum sağlamakta çok gerilerde kalan, bencil, tekelci, taklitçi ve nihayetinde 'kıroyum ama para bende' vari bir firma.

Hahah son tanım biraz arabesk bir tanım oldu ama öyle gibi.