View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.05.2006   #7 (permalink)
cok_yasa_kamil

cok_yasa_kamil's Avatar

Yer: Antalya
Görsel: 1
Re: picarena.com - Google Image Fight

geçenlerde sair web sitelerini dolaşırken içimden dedim ki, "www dünyasında orjinal fikirlerin çoğu (hemen hemen %95'i galiba) ingilizce ve yabancılara ait siteler. niçin türkiyeye ait (inglizce olmalı tabii) orjinal olan bir fikir -site- yok... yani bizim vatandaşlarımızın yaptığı, ingilizce olan fakat tüm dünyanın ziyaret ettiği orjinal bir site niye yok" diye düşünmüştüm... açıkçası üzülmüştüm de. çünkü sitelerimizin çoğu yansıma

aradan birkaç gün sonra böyle bir siteyle karşılaşmam beni çok mutlu etti! bu açıdan tebrik ediyor, teşekkür ediyor, daha nice orjinal sitelere kavuşmak dileğiyle giriş yazımı bitiriyorum.

sitenize ait yorum yapmak gerekirse;
arkadaşlarında ifade ettiği gibi tüm resimleri harmanlamak yerine minik ayraçlar koyabilirsiniz.
bence de son aranan 5-10 gibi ekleme de güzel olur, veya en'ler şeklinde kutu yapılıp, en çok aranan, en son aranan, en raslantısal gibi birşeyler de olabilir. sitenize fonksiyonellik katmak açısından.
bence renkler çok güzel.
bir de, madem fight yaptırdık, bir kenara da sonuçların olduğu bir link atsanız. mesela "burası g.saray araması sonuçları sayfası, aha bura da f.bahçe" gibisinden yani kullanışlı olur herhalde. hem ziyaret hem de ticaret babında...

tebrik ediyorum.... çalışmalarınızda başarılar diliyorum!