Konu Başlığı: Grafiker olmak için...
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.05.2006   #18 (permalink)
nikefootball

Yer: KOCAELI
Re: Grafiker olmak içinnnn

Arkadaşlar bende 1 senedir kendi çapımda web tasarım konusunda çalışıyorum. Photoshop, flash, PHP tarzı şeyler şu anda bir bilgisayarcıda çalışıyorum tanıdık bir yandan neyse, ben bu işi meslek olarak yapmak istiyorum aslında kendimi iyice ilerlettiğimde de bunu meslek olarak yapma imkanı bulabilirim ama tabi elinde bir sertifika veya diploma olunca daha iyi olur. Endüstri meslek lisesi mezunu olduğumdan dolayı . Üniversiteyi kazanacağıma bir türlü kendimi inandıramadım ve ders çalışmadım hiç , herhangi bir bölüme girmek için amacım olmadığında da konsantre olamıyorum derslere ama işin ucunda grafiker olmak varsa üniversiteyi de kazanırım çok seviyorum bu işi bazı muhteşem siteleri görüyorum içm gidiyor . Şimdi bu işi meslek olarak yapmak için Güzel Sanatlar Fakültesinemi gitmemiz lazım yoksa bilgisayar programcılığına felanmı ben hep grafik hemde
PHP,ASP konusunda kendimi geliştirmek istiyorum, yoksa grafik için güzel sanatlara programlama için bilg.prog. na mı gitmem lazım , o zaman güzel sanatlara gidelim PHP yi kendimde öğrenirim serifaksızda olsa
nikefootball şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin