Alıntı:
|
ajemix tarafından gönderilen mesaj:
Bende yeni üye alımı yapıldığında, sürekli kendini belli edebilmek için gerekli gereksiz her yere yazan yeni üyelere gıcık oluyorum.. Ağır olmadı inşallah 
|
Alıntı:
|
fatihturan tarafından gönderilen mesaj:
Pierre Lotti bölümünün adına gıcığım var, garezim var hiçbirşey yazmıyorum oraya. 
|
Alıntı:
|
nothingrows tarafından gönderilen mesaj:
Alıntı:
|
genom tarafından gönderilen mesaj:
bu forumda bazı yaşı daha kucuk uyelerin kendilerini bilge tonyukuk zannedip her konuda
bilir kişi gibi yorum yapmalarına.her konuda kendilerini bilgi sahibi sanıp birde ciddi bir
havayla yansıtan uyelerden nefret ediyorum 
|
Aynen katılıyorum. Bence bu durum insanı bir başlık açmadan önce iki kere düşünmeye zorluyor. "Ben şimdi bunu yazacağım, bu adam çıkıp yine elli satır cevap yazacak ama boş yazacak, sonra da elimde bir konu posası öylece kalacağım" korkusu - yeni bir fobi keşfettim bu arada- yaşıyorum. Buradan bu gibi boş yazar arkadaşlara sesleniyorum; lütfen, çoğu zaman susmak ta büyük bir erdemdir.
Son olarak, bahsettiğim arkadaşlar da genellikle cevaplarının sonuna böyle bir göz kırpan gülen adam koyarlar, daha bir hasta oluyorum o zaman 
|
bana soyleyecek bir sey birakmadiniz,
eh neyse ,
turkce'ye sahip cikalim,
turkce elden gidiyor, amanin ne olmus
turkce'mize gibi yazilari yazip kendi yazilarindaki hatalardan bihaber olanlara gicigim, bu arada aramaya inanan arkadaslari seviyorum .