Merhaba,
forum'a 12:35 itibariyle login olmakta problem yaşadım, normalde "Beni Hatırla" seçeneğini aktif tutuyorum fakat bir thread'a geçmek istediğimde
forum'dan logout olduğumu farkettim, tekrar login olmak istedim, sistem tarafından verilen login hakkımı doldurdum ve sistem 5 kerelik login kotamı doldurduğumu söyleyip beni forumdan 15 dakikalığına banladı.
Daha sonra Login sayfası'ndan "Şifremi unuttum" seçeneğine 4 kere e-
mail adresimi yazdım ve Submit ettim ancak
mail adresime herhangi bir
mail gelmedi, daha sonra 5. kez yeniden denedim ve bu sefer sistem tarafından yeniden oluşturulan bir şifrenin e-
mail adresime gönderildiğini gördüm [daha once denedigim sifremi unuttum islemlerine ait maillerde oradaydi] ve bu şifreyle giriş yapmaya çalıştım, sistem tarafından oluşturulan şifreyle giriş yapmaya çalıştığımda bana tekrar 15 dakikalık banlandığımı fakat aynı zamanda Şifremin veya Kullanıcı adımın hatalı olduğunu belirtti..
15 dakika sonra bekledikten sonra şimdi giriş yaptım, giriş yaptıktan sonra Login'i başarıyla tamamladığımızı belirten sayfadan sonra normalde olduğum sayfaya geri gönderilmem gerekirken beni
http://forum.zoque.net/admincp adresine yönlendirdi ve burada tekrar login bilgilerimi istedi, önce tereddüt ettim fakat bilgilerimi yazdım ve Login oldum, daha sonra herşey normaline döndü,
sorun bendemi yoksa forumdamı bir
sorun oluştu, bu problemi herkesmi yaşadı yoksa sadece benim için geçerli bir sorunmuydu? , bunun nedenini merak ediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim..
Şimdiden Teşekkürler.