View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 26.06.2006   #155 (permalink)
doubt

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.

Genel olarak toplantının güzel geçtiğini söyleyebilirim her ne kadar bazı arkadaşlar arasında bazı anlarda tartışma dozajı yükselse de. Beklediğim bazı arkadaşları göremediğim için ve ayrıca blog kardeşliği ile yeterince konuşma şansımız olmayışından dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim. Fotoğrafları galeri bölümüne ekledim, makinemde bulunan geniş açıdan dolayı özellikle kadrajın kenarında deforme olan arkadaşlardan da özür dilerim

Zoque olmayınca toplantının bir yanı hep eksik kalıyor onu farkettim.
Malina bu defa uzakta kalsa da tek bir gülümsemesi dahi çok şeye bedelmiş onu öğrenmiş oldum
Sanırım en uzun süreden beri tanıyıp zaman zaman mesajlaştığım ancak sanıyorum 5 yıl kadar zamandan sonra ilk defa karşılaştığım Passion'u görmek de keyifliydi fakat hala ilk tanıştığımız zamandaki gibi liseye kaça gidiyordun sorusunu da kendime yakıştıramadım. İlk defa tanıştığım Emremer, Sercotec, Dhilgul, oky, omerbalyalı ile tanışmak memnuniyet verici olup, uzaklardan yanıbaşımızda gelemeyenlere nisbet bir sürü yol katedip gelen farkettiren, gravity gibi arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
Bir dahaki toplantıya umuyorum ki ben Moskova'dan, Cihangir Almanya'dan, Ferruh İngiltere'den gelip katılabiliriz.

Tekrar katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, blog kardeşliğine de nice yıllara diyorum

+Kişisel sorunlar olabilir ancak bizi tanıyan arkadaşlarımızın bu tartışmaları forumda değil de özel mesaj aracılığı ile halletmelerinin daha tercih ettiğimiz bir yaklaşım olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.