Herşeye rağmen insanlar akın akın TürkTicaret.Net ten birşeyler alıyor. (Hala nedenini çözebilmiş değilim) Haliyle adamlarda dev gibi büyüyor. Ne kadar kötü olursa sonuçta türkiye nin en büyük
hosting firması. (
hosting firması olmasa bile)
ve bir kötü haber daha
http://turk.internet.com/haber/yazig...3?yaziid=14733 buyrun burdan yakın.
TurkTicaret.net ABD'de domain firması aldığını duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada, Mystic Blizzard isimli Hint kökenli fimanın satın alınarak, kayıt edici firmalar arasında dünyadaki ilk 50 arasına girildiği bildiriliyor.
reklamın iyisi kötüsü olmaz dedikleri bu herhalde. Neden mi, her forumda her yerde herkes onlardan yediği kazıkları anlatıyor vatandaşı uyarıyor ama vatandaşsa hala ısrar ediyor ordan alış
veriş etmekte. Yalan yok 2001 de beni 1 kere kazıkladılar bir daha adlarını bile ağzıma almadım. Hatta firmamıza gönderdikleri kanal geliştirme uzmanlarını kovarak, dövmekten beter ettim. Bunların yaptığı çirkef ticaret! Ticaret bile değil, dolandırıcılık.
Dünya üzerinde başka hangi firma DNS oluşturmak için para alıyor? Ya DNS yönlendirmek için? Peki ya sadece 4 NS oluşturma hakkınız kaldı diyor? böyle saçmalık mı olur? Bana biri TurkTicaret.Net dedimi tüylerim diken diken oluyor.
Belki de yıllarca şundan kazandılar. Sanırım, bir çok kişi TurkTicaret.NET 'i Türk Ticaret bankasının sanıyordu. İlginç ...