Telekom yaptı yine yapacağını çok bilmiş yöneticilerimiz sağolsunlar 512k bağlantıları 1mb hızına çıkardılar. indirim yapıldı, hızlandı, ucuzladı diye gururla açıklamalarını da yaptılar. Ya bu heriflerin kafası hiç çalışmıyo; ya da herkesi salak sanıyorlar. Dünyada böyle fiyatlar görülmediği gibi böyle saçma kotalı tarifeler de görülmedi. İndirim yapmışlarmış... benim 256k'mın fiyatı hala 49ytl'de duruyor hani nerde indirim. Aboneler daha çok, daha hızlı kotalarını aşsınlar telekomda daha fazla para kazansın diye kotalı tarifelere avantaj sağlayıp duruyolar.Böyle aptal,saptal,şerefsiz bi uygulama işte. Bu adamların yaptığı her indirim,kampanyanın altında hep kazık çıkıyo zaten. Telefon tarifelerinde de aynı şeyi yapmışlardı. Hele teknoloji özürlü bakanımıza ne demeli; o Binary Yıldırım mıdır nedir bıraksın bu bakanlığı gitsin ziraat-inek minek bakanı olsun.
deli sinir yapmış durumdayım.. sırf gıcıklık olsun diye emule,bitcomet.... ile 7/24 download yapıyorum. hatta izlemek istemediğim fimleri bile belki arkadaşlarım izler diye indiriyorum bu ay 40-45GB indirmezsem bende adam değilim.. hadi bakalım.