View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 10.09.2006   #31 (permalink)
ilksen

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36
Re: Hangi Okula Gidiyorsunuz ve Başınızdan Geçen Komik Olaylar

Hacettepe Üniversitesi'nde ders: Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi. Ders biter. Hoca der, "hadi napalım?" Ben "şarkı söyleyelim hocam" dedim. Sınıfta bir sessizlik oldu. Yarım dakika sessizlikten sonra camdan dışarı bakan hoca bana dönerek "ee hadi söyle seni bekliyoruz" -dedi. Ben de "aaa ben mi söyleyim, tamam o zaman" deyip sınıfta uzun hava okumuştum: Feleeeek senin de bir gününü görmedim, görmeeeedim. Sınıfta herkes halime gülüyordu, hoca da saygıyı elden bırakmayıp yanaklarını sıkıyordu gülmemek için. O gün o uzun havayı nasıl okudum bilmiyorum.

Bi de bir gün tuvalette uzun soluklu işimi hallediyordum birden yukardan bir adam düştü. Sırtı bana dönük vaziyette düştükten sonra yüzünü bana döndü. Bizim bölümden Erdal diye biriydi. Sanki ben yanlış yerdeymişim gibi bi de bana ne yapıyon lan burda dedi. Ya dedim bu kabine giren benim sen ne yapıyon asıl dedim. Ben yan tarafta kilitli kaldım bu tarafa atladım dedi. Ya dedim çık defol gördüklerini kimseye anlatma dedim. O da tamam tamam deyip çıktı.