Konu Başlığı: 1 Günde Site!
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 30.10.2006   #38 (permalink)
arsende

arsende's Avatar

Yer: Istanbul
Re: 1 Günde Site!

Bu konu üzerine bir şeyler yazmak istiyorum çünkü;

6 aydır bir içerik yönetimi hazırlıyorum, tabi boş zamanlarımda ilgilendiğim bir proje. Amacım web ve site konusunda bilinçsiz insanlara hazır paket satmak değil, bilinçsiz veya bilinçli müşterilere basit bir çözüm sunabilmek, tabiki sitenin hazır bir sistem olduğu ve hazırladığım yapıyı kullanarak başka müşterilerinde kullanacağını özellikle tanıtım sitesinde belirtim.

Açıkçası biraz da abartılı olmak üzere neredeyse her şeyin kontrolünü yönetim panelinden yapılabilir haline getirdim. Sitedeki metaryalleri uygun bir tasarımla uyarlayınca hiç de benzer siteler ortaya çıkmıyor.

Sitedeki menü, banner, renkler yazı tipleri gibi görsel her şey panelden değiştirilebilir. Menülerin konumları düzenleri (alt üst, sağ sol) , sayfa hizalaması gibi müdahalelerde yapılabilir, ayrıca renk panletleri, renk seçiciler gibi çok fazla araçta entegreli çalışıyor.

dahası herkes ücretsiz olarak 5 dakikada bir form doldurabilir email onaylaması ile 10 gün boyunca test edebileceği bir subdomain oluşturabiliyorum. satın alması durumda anında kendi domain name üzerine hesap açabiliyorum.

domain name kaydı dahil kendi sitem üzerinden işliyor resseller hesabım ve api leri aracılığı ile el deymeden hosting açabiliyor, site kontrol panelinden mail adreslerini yönetebiliyorum, hosting, mail, ödeme sistemide site yönetim panelinden işliyor.

web Sistesi içerik bakımından oldukça dolu, özel sayfalar oluşturulması yanı sıra standart diyebileceğimiz tüm sayfaları sabitledim. (kurumsal, hizmetler, ürün grupları, ürünler, özel sayfalar, referanslar, insan kaynakları, iletişim, iletişim formları gibi) üstelik bu sayfaları da kendi içinde ayarabiliyorum örn: kurumsal sayfalarda (firma bilgileri, misyon, vizyon, tarihçe ) gibi. Görsel olarak dolu dolu bir site orataya çıkıyor üzerinden çok fazla kafa patlattığım bir proje önceleri kişisel gelişim projesi sonraları ticari amaçlı kullanma arayışına girdim. şuan için projem hayla pasif neredeyse bitti denebilir.

şimdi bu konu altına yazılanları okuyunca kötümü yaptım diyesim geliyor. sizce?
arsende şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin