View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 24.12.2006   #1 (permalink)
nikefootball

Yer: KOCAELI
Php,Photoshop,Flash, Öncelik Hangisinde

Merhaba arkadaşlar, ben tanıdık çevreye felan web sitesi yapıyorum aslında bu işe hobi olarak kendi takımımın taraftarlarına site yapmak için başladım, araştırarark birşeyler öğrenmeye çalıştım ve bu esnada hiç bir kursa flean gitmeden evde bir sürü zaman harcadım bunlar bana kilo olarak geri döndü her neyse bu işi ciddi anlamda yapmak istiyorum artık o kadar emek boşa gitmesin diye geçmişte gece gündüz uğraştım ve karşılığını almak istiyorum Photoshop felan biliyorum desem yalan olur biliyorum ama başkalarına göre ne kadar bildiğim tartışılır yinede yaptığm sitelerden müşterilerin güzel olmamış dediği hiç olmadı yaklaşık 10-11 tane felan yaptım PHP ile ilgiliyim ama bir türlü kod yazma işine tam olarak başlayamadım. hep hazır şeyleri kullanmaya çalıştık üşendik başlamadım evde kitap duruyor ama hala okuduğum yok bile artık karar verdim bu işe iyice başlamaya yardımlarınızı bekliyorum

önce nereden başlamam ve en iyi hangisini öğrenmem gerekiyor

Photoshop'u web sitesi yapacak kadar orta seviyede biliyorum sayılır, PHP de de hazır kurulumlarda hepsini yaparım ama kendimin yazması lazım artık, flash kitabı aldım ama actionscript kafamı karıştırdı.

Yaş 20.5 bu yaştan sonra acaba hangi aşamalardan başlamam gerekiyor ilk etaplarda tanıdıklara site yapmakla devam edeceğim tabi sonra kendime güvendiğim zamanlarda diğer tanımadığım kişilerede web sitesi yapmayı düşünebilirim veya bu tarz web ile bilgisayar grafik tarzı şeylerle ilgili işlerle uğraşmak istiyorum kafam karışık
fikirlerinizi bekliyorum ne yapmam lazım.
web için , PHP, Photoshop,flash hangisini öncelikli olarak iyi öğrenmem gerek veya sonrasında bilgisayarın hangi alanına yönelmem gerek

bir yandanda düşünüyorum acaba, bu işi daha ne kadar yapabilirim boşuna o kadar uğraş verip sonunda beceremeyim bırakmayalım kaç yaşına kadar yapabiliriz ki diye düşünmeden alamıyorum kendimi ve uzun yıllar yapabileceğim bilgisayar ile ilgili bir iş düşünüyorum
nikefootball şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin