hocam örnegini inceledim. birincisi şu. ben kendi veritabanıma göre uyarladım bunu fakat şöyle bir şey olustu. İlk gelen il verilerinden birincisini seçtiğim zaman yan tarafta güzel bir şekilde ilcesi geldi. fakat ikinci veriyi seçtigim zaman ona ait olan ilçeler olmasına ragmen
veri gelmedi ve şöyle bir hata verdi
Line : 31
Char : 17
Error : Sonlandırılmamış dize sabiti
Code : 0
URL :
http://localhost/ilceler.php
bu neden kaynaklanır yardımcı olursan sevinirim. İkinci sorunum ise bu konuyla ilgili. Bunu tekrar eden dizi halinde de calıstıramadım. Yani ben bir for döngüsü ile bunu 10 adete veya daha fazla adete cıkarmak istiyorum. Ama beceremedim. Yani alt alta sıralıyor tabikide
form elemanlarını ama secince sonuc alamıyorum. Seni çok yoruyorum hocam özür dilerim ayrıca bunun için.
Bir baska bir
sorun daha olacaktı onu farklı bir baslıkta yazmak istemedim. Şimdi elimde 12 adet ayları temsil eden text boxlar var. ocak ayına girilen yazı veya sayının otomatik olarak diger ayların text boxınada girilmesini istiyorum. Buda yine dizi halinde olacak. Yani alt alta bir for döngüsü ile 10 dan fazla olcak mesela. normali becerdim ama çokluyu yapamadım. bunada bakabilirsen cok sevinirim.
Herkese iyi çalışmalar