Alıntı:
ajemix tarafından gönderilen mesaj:
Kaçırdığıma üzüldüm, gerçekten...
|
burada programın tam metni var. bu arada vista ürün müdürünün
digital locker' dan haberdar olmamasıda enteresan
Alıntı:
Celal Pir: Anladım ama ilk alışı yine fiilen ...
Halil Gökoğlu: Evet ya bilgisayarla ya da bir mağazalardan, ürünü çünkü fiziki olarak alması gerekir.
Celal Pir: Fiziki olarak satın alması gerekir. Yani o disk’te yapabildiğimiz indirmeleri internet üzerinden tamamen kurulum olarak alamıyoruz aşağı yukarı.
Halil Gökoğlu: Hayır.
|
celal pir de ısrarla sormuş, ben bile biliyorum sen bilmiyorsun der gibi
Alıntı:
|
Following the general availability of Windows Vista on January 30, 2007, downloads of the operating system will be accessible via Windows Marketplace. “As of the 30th, you will be able to visit Windows Marketplace to electronically buy Windows Vista and the 2007 Microsoft Office release via direct download. Windows Marketplace uses a technology called digital locker, which securely stores both the software itself and its related license keys. Digital locker also has intelligence to know when a download has been interrupted so that it can resume automatically once the connection is reinstated,” explained Nick White, Microsoft Program Manager.
|
Alıntı:
|
Halil Gökoğlu: Hem de artık notebook’lar hayatımızda. Bir notebook’un çalınması sadece maddi bir değer kaybı değil aynı anda o şirketin çok değerli, işte kimi almış, kime satmış, neyi satmış, kaç paraya satmış gibi çok değerli şirket bilgilerinin de rakiplerin eline geçmesine yolaçabildiğinden yine bitlocker gibi diski şifreleyen teknolojiler Windows Vista ile beraber geliyor.
|
bu da ayrı bir konu sanki şifreleme teknolojisi vista ile geldi, öncesinde veriler vs. çok güvensizdi... bitlocker geldi bundan sonra verilerimiz güvende.