View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 01.02.2007   #40 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Re: bizimle link degisimine var misiniz?

son birkac gün icinde sirf bu konuda belirtilen link degisiminden dolayi foruma üye olmak isteyenler ciktigini görüyorum. bu yüzden yeni bir düzenleme yapma ihtiyaci hissediyorum.

böyle bir uygulamaya baslamadaki amac, foruma daha önce link vermis kisilere forum üzerinden de belli bir geri dönüsümü saglamakti. simdiye kadar forumun en altinda yer alan destekleyenler & desteklenenler bölümünde yer almak isteyenlerin isteklerini, buranin sadece eski/yeni yönetici sitelerini ayrilan bir bölüm oldugundan geri cevirmek zorunda kalmistim.

diger önemli bir nokta ise foruma belli bir katilim göstermis, buraya sahip cikan kullanicilarimiza ait sitelerin tanitim ve daha fazla kullaniciya ulasmalarini saglama amacini iceriyor. an itibari ile 39.mesaja kadar katilim gösteren ve bizlere kendi sitelerinden link vermis kisilerin sitelerine biz de link verecegiz. fakat bundan sonra bu secenegi, foruma sirf bu konu icin üye olan kisiler görmek istemedigimizden dolayi, burada belli bir katilimi göstermis, üyelikleri deneme sürecinden (en az 100 mesaj sahipleri) cikmis kisilere sunmak istiyoruz.

bu arada text haricinde, banner seklinde link vermek isteyenler icin cgencer ve ssonmez'in hazirladiklari banner'lara göz atabilirler. kendilerini de bu calismalar icin tesekkür ederiz.

link1
link2