Anladigim kadariyla parayi karsi taraf yolliyacak bu yuzden senin dusunmen gereken bir sey yok cunku karsi taraf oder genelde komisyonu bu yuzden bence sen fiyat konusurken net fiyati soylersen o zaten sana o parayi cikarmak icin belli bir komisyon oder ve sen parayi cekerken direk istedigin miktari alirsin. Bildigim kadariyla western union haricinde bir cok ozel kuruluslarda var.
Para konusunda musteride sende haklisin ikinizde guvenirlik istiyorsaniz soyle yapabilirsiniz bildigim kadariyla o kisi senin hesabina parayi yatirir ancak parayi sen cekemezsin cunku karsi taraf dondurur sen ancak isi teslim ettikten sonra parayi cekmene izin verir.
Buna benzer islem
Paypal da da oluyor diye biliyorum ama dedigin gibi
Paypal hesabini Turkiye'de de kullanabilrsin ancak parayi cekmen icin bir yurt disi hesabi lazim yada bu isi belli bir komisyon karsiligi yapanlar var diye biliyorum ama ne kadar guvenilir onu bilemiyorum.
3. secenek ise diger arkadasinda dedigi gibi is basi %30 ortada %30 is bitimindede gerisini alabilirsin ama karsi tarafin buna yanasacagini sanmam cunku 3 defa para yollamak demek 3 defa komisyon odemek demek
umarim yardimci olabilmisimdir.
kolay gelsin iyi calismalar