Alıntı:
armakare tarafından gönderilen mesaj:
Uzun bir sigara molasından sonra kaldığımız yerden devam edebiliriz
Öncelikle çok teşekkür ederim, beni yine bölesine detaylı ve tam istediğim gibi bir cevapla karşıladığınız için. Yazdıklarınızı bir bir okudum, ve adımları takip ederek sırasıyla yerine getirmeye bugünden itibaren başlayacağım. Bu arada sizin eklemek istediğiniz bilgiler varsa, lütfen yazınıza devam ediniz. Ayrıca diğer arkadaşlar soru ve cevaplarınızla sizleri de bu konuya iştirak etmenizi bekliyorum. Bu şekilde bu konu hakkında çok daha kapsamlı ve detaylı bir konsept oluşturcağımıza inanıyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim..
(Sorulduğu üzere cevap veriyorum ; her türlü teknik bilgiye girmemizin benim açımdan bi sakıncası yok, ama bu işe yeni başlıcak arkadaşlar açısından daha anlaşılır gitmemizin daha faydalı olduguna inanıyorum)
Sigara molası bitti.. 
|
Benim bir kötü huyum var, eğer bir işe başladıysan önce kontrol paneli kısmından başlarım, kağıt üzerinden veya aklımda olan tüm özellikleri olan bölümleri yaparım, sonra bol bol uydurma ürünler, kategori yani bilgi girdikten sonra arayüze ve ön taraflar başlarım. mantığım işleyecek bilgi olmakdıktan sonra ön taraflar uğraşmamamı söylüyor.
Şuan neyle uğraşıyorsunuz ( hangi aşamada) bilemiyorum bilgi verirseniz biraz geliştirelim..