View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 01.09.2000   #21 (permalink)
Loco

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
Barışçım selam..

Abi Caesar kötü bişi demedi ki.. Hem yapıcı olmak diosun ama blöargh diye kustun mevzuya.. Fikirlerimi daha öncede belirttim, yine belirteyim, DW birçok işi çok çok kolaylaştırıyor,doğru, öğrenmesi kolay, o da doğru, eğer tam olarak öörenirsen altından kalkamayacağın şey yok gibi, o da doğru, amaa (büyükçene bi ama) kodu şişirdiği, çoğu yerde kesin kontrol sağlayamadığı, ve zaman zaman insanı deli ettiği de doğru. Herhalde sana telefon açıp "yaw DWde bu bu nası yapılıo" diye 50 kere sormuşumdur. Ama bu 50nin 25inde başarısız olup, kuyruğumu kıvırıp notepaddi höttürü höttürü kasmışımdır becerebilmek için.. Hoca table yapıosun araya boşluk koyuo table kayıo, dhtml kullanıosun div'e gereksiz parametreler girio ıvır zıvır.. Netice itibariyle Caesar'ın dediine katılıorum, HTML eğer 0dan ööörenilirse kullananın işine yarar. Ha HTMLin temelini öören abi, ne nedir nası işler o tag ne işe yarar buna bu parametre eklersen noolur vs vs ondan soora yazılması uzun şeyleri hop iki klikte hallet.. DW kullanıp ta source'a malak malak bakıp aha ben webmasterım diyenlerden de tiksindiğimi belirtmekteyim. Senin HTML'e hakkını verdiğini biliyorum, ama forumda gereksiz asabiyet yapmanın da gereksiz ve tatsız olduğuna inanıyorum. Sadece fikirlerimizi paylaşıoruz..

Sevgiyle Kalın.. Sen de kal barış
Loco şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin