View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 23.02.2007   #3 (permalink)
querila.

Yer: Istanbul
Re: Dünyada ilk ve tek proje fikri

Evet, 10 dakika öncesine kadar bir sorun yoktu. Az önce gecenin yarısı tasarımcımıza haber verdim az 'önce zoque'ye mesaj attım, site hata veriyor' . En kısa sürede sorun düzeltiliyor. 10 dakika öncesine kadar sorun yoktu. Test aşamasını biraz daha uzatmakla iyi yaptık sanırım.

Dil konusu haricinde söylediklerinizin tamamına katılıyorum(ilerde siteyi ingilizceye çevireceğimiz için ilerde değiştirmesi sorun yaratır diyerek şimdiden isim ve sloganı ingilizce olarak belirledik) . Bahsettiğiniz detayları da düzeltilecekler listemize ekliyorum hemen.

Maalesef çok çok acemi bir tasarım firmasına denk geldik, her ne kadar kendileri kabul etmese de. Sözde site 7 Şubat'ta yayında olacaktı. Bunu burda konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama sonuçta siz de tasarım ve programlamacınız, bilirsiniz bu tür yerleri.

Şeffaf Müşteri Desteği'nin fikir patentini alamıyoruz Türkiye'de. Sadece isim patentini alıyoruz.

Forumun bu başlığını aynen kendilerine de gönderiyorum.

Fikri beğendiğinize sevindim. Görünüm olarak olmasa da şimdilik fikirle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Tekrar teşekkürler.
querila. şu an çevrimdışı