Yorumlar için çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle webmaster olmadığımı, teknik konulardan hiç anlamadığımı belirtmek isterim. Evet teknik konularda, çok masraf yapmamaıza rağmen maalesef acemi bir şirkete geldik. Eskişehir'de bulunabilecek en iyi yerde. Şimdi projeyi gerçekleştirmek amacıyla bir hafta önce İstanbul' a taşındım. Şimdi de forumdaki bir profesyonelle çalışıp gerekli aksaklıkları düzelteceğiz.
Yorumlara sırayla cevap vermek istiyorum. Evet sitenin adı querila. 'sistemizmizde 2 queriax var' ve title 'da yazan qurelia kelimeleri ise maalesef tasarımcı firmanın ne kadar acemi olduğunu gösteriyor. Ki kendilerine bunu hala ispat edemedim. Lütfen birileri onlara yaptığı sitenin adını bile düzgünce bilmeyen bir firmanın bu işi yapmaması gerektiğini anlatsın. Maalesef ben anlatamadım. Sürem de az kaldığı için hiçbir şey diyemedim. Şu anda sitede gördükleriniz benim onlara yazılı olarak verdiğim projenin sadece 10'da biri. Bu kadarını bile zamanında tamamlayamadılar. Dediğim gibi bu konuyu açmak istemiyorum, çünkü çok dertliyim, 10 sayfa yazabilirim.
Sitenin textleri hazır. Ama 'İletişim' sayfasına giderseniz, yazılar ordaki gibi sorunlu çıkıyor. O sorunun düzeltilmesini bekliyorum. Yoksa text siz bir
site olması mümkün değil elbette. Burda yazdığım yazılar gibi bol bol yazı var. Hatta diğer sitelerden farklılışma unsuru olarak bir de
blog koyacağız.
Ayrıca şu ana kadar belirlediğimiz ürünler için oldukça uzun yazılar hazırladık. Diğer siteelrde ürünle ilgili yazılar kısa omasına rağmen, biz her ürün için hikaye tarzında detaylı yazılar hazırladık. Her saatte tek bir
site üzerine yoğunlaştığımız için o ürün hakkında bulunabilecek tüm detayları ekledik.
Üye formu bölümü çok mu uzun olmuş ?
Bazı yerlerle
reklam anlaşması yaptık o nedenle ilk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akışı bekliyoruz. İlk günde 50,000 kişiyi kaldırır mı dedim kaldırır dediler, ayrıca '
hosting ücretini de bu yüzden yüksek aldık' diye eklediler. Başka bir yere mi taşısam siteyi ?
Bu haliyle kesinlikle kalabalık göründüğüne katılıyorum. Bizim istediğim bir resim ve 4 butondu. Ama
site yeni olduğu için bir saat önceki ürünü gösterme, Şeffaf Müşteri Desteği ve anket hakkında kullanıcıları bilgilendirmek zorundaydık. Sitenin işleyişi biraz anlaşıldıktan sonra onların hepsinin kaldıracağız. Zaten sitenin konsepti de basitlik üzerine kurulu. O nedenle kısa süre sonra anasayfa çok temiz hale gelecek.
Açıkçası proje ve siteden bazı kişilerin hiç hazzetmemesini ve nefret etmesini olumlu buluyorum : ) Çünkü sanırım bu da bir fikir hakkındaki göstergelerden biridir. Yani siteden nefret edenler de olmalı (yoksa da yaratılmalı) (tabi fikir ve görünüm açısından)
Şimdi
forum, chat,bayi yi aynı pencerede açalım diye baktım ama o sayfaya giden kullanıcı geriye dönemez, çünkü kaç kez söylediğim halde bütünsellik yok.
https:// 1 Mart'tan önce halledilmiş olacak, Finansbank'ı bekliyoruz.
Bu başlığı tasrımcı arkadaşa gönderdim. Sayfada toplamda sizin tarafınızdan belirlenen çok sayıda hata var. Bunların sadece bir tanesi benim hatam; siyah-karanlık renge yapıldıktan sonra beğenip onay vermem. Arkadaşa bu sayfayı gönderdikten sonra bu siyah sayfası benim beğenip onayladığımı söyledi. Yani diğer eleştirileri hala görmezden geliyor, acemiliklerini kabul etmiyor. Çoluk çocuğun fikirleriyle gelme dedi : ) Sanırım başka bir forumla karıştırdı. Yine de bu cümlesini buraya yazmak için kendisinden de müsade istedim.
Ben katil olarak yetiştirilmedim ama hiç bu kadar katil olma isteği uyanmamıştı bende. Yine de sakinim...sakinim...sakinim..