View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 24.02.2007   #30 (permalink)
querila.

Yer: Istanbul
Re: Dünyada ilk ve tek proje fikri

Alıntı:
binyatisa tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
konuyu ben tam anlayamadım.

bu sitenin kachmaz ve indragandi 'den farkı nedir?
Bu iki site woot'un herşeyiyle kopyasıdır ve tüm bu siteler 'bir günde bir ürün' satışı yapar. woot yapmış biz de yapalım mantığıyla kurulmuştur. kuerila. ise woot' u dahi bilmeden bu fikri geliştirmiştir. Bu tür sitelerle bu iş daha önce yapılmış mı şeklinde araştırma yapılırken karşılaşılmıştır. Bu sitelerin bir günde bir ürün satışı yapıyor olmaları ve birçok teorik eksikliği görülünce projenin hala orjinalitesinin koruduğu sonucuna varılmıştır. Bir saatte bir ürün, Açık Eksiltmeli Tedarik, Şeffaf Müşteri Desteği, Bonus Kodu ile Tavsiye...ve sırayla uygulanmaya başlanacak 30 civarı orjinal sistem .Yani aradaki fark çok büyüktür. Fikir düzeyinde üzerinde bir yıl boyunca çalışılmıştır. Uygulama düzeyinde de sorunlar giderildikten sonra konsept olarak benzemekle birlikte diğer tüm yönleriyle tamamen farklı olduğu görülecektir.(bu arada indrgandiyi üç gün önce,kachmaz ı ise bugün gördüm. yeni açılmışlar zaten. ilerde açmayı planladığımız bir günde bir ürün sitemize şimdiden Türk rakiplerin olmasına da sevindim açıkçası) Teşekkürler.

Mesaj querila. tarafından 24.02.2007 (14:29) yeniden düzenlendi.
querila. şu an çevrimdışı